nyverseny

 

 

  Március 23-án ismét megrendezzük az idegennyelvi versenyt angol és   német nyelvből. Az angol verseny témája London. 3 fős csapatokat várunk, nevezni egy Londonról szóló szóló PPT-vel tudtok. Leadási határidő: március 16. Gyertek játszani velünk!

 

 

Az idegennyelvi-munkaközösség

 

     /Az eredményekről a "Bővebben:" részben olvashatsz./

 

 

 

av

 

Az iskolai angolversenyen – melynek témája ebben az évben London volt – tizenegy 3 fős csapat mérette meg magát különböző évfolyamokról. A diákok szóban és írásban is számot adhattak arról, mit tudnak az angol főváros nevezetességeiről, de feladataik közé tartozott egy keresztrejtvény megoldása, valamint egy angol nyelvű szerepjáték is. „Pihenésképpen” a sikeres és ismert, modern könnyűzenét játszó zenekar, a Depeche Mode egy számának szövegével ismerkedhettek meg. Az előzetes feladat – PPT Londonról – elkészítése legjobban Bertók Antónia 11/2 osztályos tanulónak sikerült a legjobban.
A versenyt – szoros küzdelemben –  végül a The Voids (1/13/A) csapat nyerte meg. A 2. helyezett csapat a Unicorns (11/2), a 3. helyezett pedig a Why not? (11/3) csapat lett.
 De ez az a verseny, amelynek nincsenek vesztesei, csak győztesei, hiszen mindenki tanult valami újat.

 

Helyezettek:

av1  av2  av3

I. hely: Csuka Péter, Lisztes Marcell,                   II. hely: Ladócsi Nikolasz, Vidák Vivien,             III. hely: Gyuricza Gábor, Salvador Anna,

Somodi Patrícia (1/13/A)                                    Bertók Antónia                                                  Székely Katalin (11/3)

 

További eredmények:
IV. hely: The Winners – Nagy Beatrix, Tajthy Zalán, Zsenits  Izabella (10/3)
V. hely:  Butterfly – Szabó Anna, Kovács Annamária, Pupova Fanni (9/2)
VI. hely: Why us? – Batta Zsolt, Neikl Benedek, Zakari Patrik (9/1)
VII. hely: The Expendables
VIII. hely: Lost
IX. hely: Angels
X. hely: Blonde Dolphins
XI. hely: Brown Tigers
MINDEN RÉSZTVEVŐNEK GRATULÁLUNK!
                                              Angoltanárok

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 274 vendég és 0 tag böngészi

FEL