Csatlakozz te is !!!


A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is meghirdette a cipősdoboz akciót, melynek keretében legalább húszezer rászoruló, nehézsorsú gyermek megajándékozásához várja a jó szándékú és nyíltszívű emberek segítségét.

 

 

 

Kérjük és várjuk az osztályok részvételét az akcióban!

Találjunk egy felesleges cipősdobozt, melynek tetejét és alját vonjuk be színes csomagolópapírral, majd töltsük meg ajándékokkal.

Tehetünk bele édességet, tanszereket, jó állapotban lévő játékokat, szappant, fogkefét, stb. Az így elkészült dobozt ragasszuk le átlátszó cellux szalaggal, és végül a tetejére jól láthatóan írjuk rá, hogy milyen nemű és életkorú gyermeknek szántuk az ajándékot. A megtöltött cipősdobozokat a 203-es teremben gyűjtjük december 14-ig.

Minden osztályt arra kérünk, hogy legalább egy cipősdobozzal járuljon hozzá az akcióhoz!

Ha valaki plüss játékot szeretne felajánlani, azt ne a cipősdobozba tegye, hanem külön egy nylon szatyorban adja le, mert ezeket a Szeretetszolgálat munkatársai a Heim Pál Gyermekkórházba viszik majd el, hogy a súlyosan beteg gyermekek karácsonyát tegyék szebbé. Tanáraink és diákjaink egyénileg is csatlakozhatnak az akcióhoz.

 

 

Minden felajánlást nagyon szépen köszönünk!

 

 

Gyulay Alexandra

tanárnő

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

FEL