Augusztus 27-én Országos Református Tanévnyitó ünnepséget tartottak Túrkevén. Igét hirdetett Fekete Károly, a tiszántúli egyházkerület püspöke. Köszöntést Bogárdi Szabó István püspök (képünkön), tanévnyitó beszédet pedig Huszár Pál főgondnok, a Zsinat világi elnöke mondott.

Az ünnepségen köszöntötte a megjelenteket Hegyi László egyházi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár is. Iskolánkat ezen az eseményen Solymosi Csilla igazgatónő, valamint Rácz Kinga és Molnár Márton 10/3 osztályos tanulók, a fenntartó részéről pedig Kis Csongor kurátor képviselte.

 

Szeptember 1-jén került sor az iskolai tanévnyitóra, amelynek helyszíne a Vác- Felsővárosi Református Egyházközség temploma volt. A szertartás ünnepi istentisztelettel kezdődött, melyen Dr. Borsi Attila hirdetett igét. Ezt követte a tanévnyitó ünnepség, amelyen fogadalmat tettek iskolánk új tanárai és diákjai is.

 

Az eseményen jelen volt a helyi ES Televízió. Az iskolánkról szóló összefoglalót az alábbi linken érheti el 8:40-től: http://estv.hu/download.php?view.1870

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

FEL