Az idei tanévben szeptember 29-én került megrendezésre a Városi Sportcsarnokban az iskolánkban már hagyománnyá vált Csendesnap.

 3Ezen a napon a 9. évfolyamos diákok részére készültünk egy kis programmal. Solymosi Csilla igazgatóasszony reggeli köszöntője után kezdésként  egy reggeli Áhítaton vettek részt a tanulók Szabó Gábor református vallástanár vezetésével. Ezek után egy rövid kisfilmet tekinthettek meg A legfontosabb döntés címmel, amelyben olyan kérdések merültek fel, hogy kinek mi a boldogság, létezik-e Isten stb. A gondolatébresztő film után Horváth Antal tanár úr zenei kíséretével Ne félj, mert megváltottalak című dal megtanulása és előadása következett. Később iskolánk lelkésze, Csikai Attila előadást tartott a reformáció történetéről, nagyon részletes információkat kaphattak Luther Márton és Kálvin János munkásságáról. A Csendesnap programja közös énekléssel zárult le.

Bízunk benne, hogy a gondolatébresztő reggeli program után mindenki meg tudja válaszolni önmagának a nap folyamán felmerült kérdéseket. Köszönjük Darida Katalin igazgatóhelyettes konferálását és az előadók munkáját a 9. osztályosok nevében.

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 72 vendég és 0 tag böngészi

FEL