Az Irodalmi Rádió idén is meghirdette „Az év diák költője 2024.” és „Az év diák írója 2024.” című pályázatát, amire iskolánk 8 diákja küldte be 13 pályaművét (12 verset és 1 novellát). A pályázat célja az volt, hogy a 10-25 éves korosztályban a tehetséges tollforgató fiatalokat felkutassa, szakmailag felkarolja.

           A pályázat lehetőséget adott a szerkesztőség Fonalsirály című diák antológiájában való megjelenésre, melybe minden pályázott diákunk 1-1 irodalmi alkotása került.

           A legjobb alkotások elhangzottak a felolvasó délután keretén belül a pályázat eredményhirdetésekor, amit 2024. április 13-án rendeztek meg a Fedák Sári Színházban, Budapesten.

            Iskolánkat Balogh Viktória (12/2), Bokor-Szekeres Máté (11/1), Gabella Bence (12/2/A), Haufe Benedek (12/2/A), Hosszú Bianka (12/2/A), Kálmán Violetta (12/2), Mezei Karina (12/2) és Simonyi Kamilla Sára (9.G) osztályos tanulók képviselték, akik közül páran a díjkiosztó ünnepségen is részt vettek Oszaczkiné Szammer Beáta és Szemán Marietta tanárnők kíséretében.

            A humán munkaközösség minden diákunknak gratulál az elért sikeres szerepléshez, az antológiában való megjelenéshez.

Szemán Marietta

magyar szakos pedagógus

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

FEL