Iskolánk Iskolaegészségügyi Szolgálata

Dr. Vank Ágnes Szabóné Halász Judit
Iskola orvos Iskolai védőnő
Rendelési idő:

Kedd, Csütörtök:

8:00-14:00

Kedd, Szerda, Csütörtök:

8:00-14:00

Telefon:

06 (30) 986-0678 06 (30) 758-5297
Helyettes: Dr. Virág Laura, Dr. Molnár Péter Forberger Mónika, Karácsony Claudia

 

Munkánkat a 19/2009. (VI.18.) Eü. M. rendelet rendelkezései szerint végezzük

A rendeletben meghatározott évfolyamok tanulóinak szűrővizsgálatát végezzük a tanév folyamán. A vizsgálat időpontjáról az osztályfőnökök időben tájékoztatást kapnak, melyről a tanulókat tájékoztatják. Amennyiben a szűrővizsgálaton eltérést tapasztalunk valakinél és szakorvosi vizsgálat szükségességét látjuk, azt írásban jelezzük a Szülő felé. A szakorvosi vizsgálat eredményéről fénymásolt leletet kérünk. Minden szűrővizsgálaton részt vett tanuló vizsgálati eredményéről a Szülőt írásban tájékoztatjuk.

Ha gyermeke már az iskola nap előtti este, vagy az iskolába indulás előtt betegség tüneteit jelzi, ne engedje iskolába, hanem háziorvosát keresse fel. Mi itt az iskolában sürgősségi ellátást nyújtunk. Gyógyszer készletünk korlátozott (sebellátás, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldás).

Feladatunk elsősorban a betegség megelőzése, egészséges életmódra nevelés és felvilágosítás. Az Iskola munkatársaival együttműködve mindannyiunk célja, hogy az Iskola tanulói megfelelő egészségügyi ellátásban részesüljenek.

A fentiek szerint a tanulók bizalommal kereshetnek Bennünket!

 

Iskolaegészségügyi Szolgálat

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 276 vendég és 0 tag böngészi

FEL