A humán munkaközösség idén második alkalommal hirdetett történelem versenyt 2024. február 28-án Ki mit tud? címen azok számára, akik szeretik a történelmet, érdeklődtek a most 175.éve történt 1848/49-es forradalom és szabadságharc iránt.

A versenyen 24 csapat indult, 9-12.évfolyamos tanulók közül. A versenyfeladatok közül a legkedveltebb feladat a plakátkészítés volt, amiben a diákok a kreativitásukat is kiélhették. Az elkészült művek az iskola aulájában kiállításra kerültek, ahol mindenki megtekinthette azokat.

 

I. helyezett: Szabó Kinga, Martinyi Fruzsina, Balázs Barnabás és Hanvai Patrik 9/4 osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Kenéz Anita tanárnő.

II. helyezett: Szalai Lilla, Szresen Dávid, Rottenbacher Ábel és Oláh Bulcsú 12/3 osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Szente-Berecz Edina tanárnő.

III. helyezett: Csuka Zsanett, Kovács Kiara, Ghencián Máté és Illés Kálmán 9/1 osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Szente-Berecz Edina tanárnő.

A különdíjat kapta a legjobb kreatív vers kategóriában: Pukk Roland, Pálmai Ádám, Szakolczai Máté és Mikolai Petra 12.G osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Szente-Berecz Edina tanárnő.

Az összes díjazottnak és felkészítő tanáruknak gratulálunk, minden versenyzőnek köszönjük részvételt!

 

 

 

 

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 122 vendég és 0 tag böngészi

FEL