2022. november 25-én került megrendezésre iskolánk Szalagavatója a váci Madách Imre Művelődési Központban.

Az idei Szalagavatót két részben rendeztük meg. A műsor ünnepi beszédekkel kezdődött: Matyó Lajos egyházmegyei főjegyző úr, Solymosi Csilla igazgatónő és és Dr. P. Tóth Zoltán főgondnok úr mondta el gondolatait a megjelent közönségnek.

A 2022/2023 -as tanévben hét végzős osztály kapta meg ünnepélyes keretek között a szalagot osztályfőnökétől: a 12/G osztály Oszaczkiné Szammer Beáta, a 12/1 osztály Darida Katalin, 12/2 osztály Böröcz Nóra, 12/3 osztály Tomecskóné Rácz Erika, 12/2/A osztály Török Anna Hajnalka, 11/A osztály Darida Katalin, 11/B osztály Bócz Mónika tanárnőktől.

A szalagtűzés után következtek az osztályprodukciók, amelyekre két hónapig lelkesen készültek a tanulók. A legtöbb osztály bécsi keringőt adott elő, melyet osztálytáncok követtek. A keringők sorát a 12/3 osztály kezdte meg, melyet a 12/G és 12/2 osztály  keringő tánca követett. A műsor további részében a 12/3 Pomádé című osztálytáncát láthattuk, melyekkel vidám és derűs hangulatot teremtettek a közönség számára is. Ezután a 12.G osztály zárta az első részt egy ABBA-egyveleggel. Az első előadás végén a 12.G osztály kisfilmjét tekinthette meg a közönség, mely megható pillanatokat eredményezett.

A második részben, ahogy az elsőben is a szalagtűzések után az osztályok keringőtáncai következtek. Az itt megjelent osztályok közül  a 12/1 és a 11.A és 11.B osztályok adtak elő keringőt. A műsort a 12/1 osztály vetítése zárta, mely felidézte, hogy milyenek voltak a diákok és milyenek ma.

Az ünnepélyes és táncos műsort színesítették a 12/3 osztály tanulói (Fehér Lilien és Kiss Zsófia) énekes produkciói.

Komoly előkészületek előzték meg a Szalagavató műsorra való felkészülést. Jó hangulatban teltek a próbák és az előadások is. Ezzel az eseménnyel a diákok megtették az első nagy lépést az érettségihez vezető úton.

A műsorvezetői feladatokat Mester Hanna és Mészáros Karina 11.G osztályos tanulók  látták el.

A Szalagavató nem jöhetett volna létre Darida Katalin, Kincses Katalin és Szente-Berecz Edina tanárnők nélkül.

Szemán Marietta

(szervező)

 2 2 2

2 2 2

2 2 2

2 2 2

2 2 2

2 2 2

2

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 80 vendég és 0 tag böngészi

FEL