Harmadik alkalommal került megrendezésre iskolánkban díszcsomagoló verseny, melyet 2015. december 7.-én, a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódva szerveztünk.

Iskolánk diákjai mutatták be kreativitásukat, elsősorban dobozok dekoratív, karácsonyi jelleget hangsúlyozó csomagolásán keresztül.

Az elkészített díszcsomagolásokat iskolánk igazgatója Solymosi Csilla Igazgató Asszony, a szakmai igazgatóhelyettesek, valamint a szaktanárokból, művészeti ismereteket oktató és gazdasági területen dolgozó zsűritagokból álló team értékelte. Kiemelkedő szempont volt a kreativitás, az egyéni jelleg, az esztétikus küllem és a karácsonyi díszítés.

 

Fontosnak tartottuk, hogy intézményünk diákjai számára is lehetővé tegyük, hogy kiválaszthassák a számukra legtetszetősebb alkotásokat, ezért iskolánk Facebook oldalán miden érdeklődő szavazhatott kedvencére.

Végül az elmúlt évhez hasonlóan szülők, iskolánk köztiszteletben álló támogatói, volt diákjaink és érdeklődő kollégáink is voksukat adhatták az általuk színvonalasnak ítélt munkákra. Támogatásukat köszönjük!

 

A díszcsomagoló verseny eredményei a következőképpen alakultak:

1. helyezett: Kocsis Angelika 11/1

2. helyezett: Szegner Viktória 10/1

3. helyezett: Szabó Csilla Regina 10/1

Közönségdíj: Kocsis Angelika 11/1

 

A felsorolt diákokat eredményes munkájukért oklevéllel, könyvjutalommal, valamint tantárgyi érdemjegyekkel díjazzuk. A jutalmak a karácsonyi ünnepségen kerültek átadásra.

 

Iskolánk karácsonyfáját az idei évben a helyezést elért tanulóink díszítik fel, így kívánva iskolánk minden dolgozójának és diáktársaiknak boldog karácsonyi ünnepeket.

 

A díjazottaknak gratulálunk, a versenyzőknek köszönjük részvételüket!

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 391 vendég és 0 tag böngészi

FEL