2018. november 12-én került megrendezésre az Országos Református Teremlabdarúgó Bajnokság Mezőtúron. A lányok mezőnyében tíz csapat, a fiúknál tizenkét csapat vett részt a bajnokságon.

A fiúk három négy csapatból álló csoportban, a lányok kétszer öt csapatos csoportban küzdöttek. Csapataink az eddigi legjobb szereplést nyújtották. Lányaink az első, fiaink a második helyen végeztek, 20 másodpercen múlt a végső győzelem.

1

A fiúk három győzelemmel fejezték be a csoportbeli küzdelmeket. Kisvárdát, Miskolcot, és Kunszentmiklóst legyőzve csoportelsőként jutottak a rájátszásba, ami az első három hely megszerzéséért zajlott. Óriási csatában az utolsó másodpercekben szerzett góllal sikerült felülmúlni a Baár-Madas Gimnáziumot, igazi férfias ütközetben. Az utolsó meccs a tavalyi győztes Kiskunhalassal a végső győzelemről döntött. Sokáig őriztük a döntetlent, ami elegendő lett volna az aranyéremhez, sajnos húsz másodperccel a vége előtt kaptunk egy gólt, ami az ezüstérmet jelentette a srácoknak. Mindent megtettek a játékosok, néha erőn felül harcolva értük el ezt a sikert.

Lányaink is száz százalékosan szerepeltek csoportjukban. Kapott gól nélkül sikerült a későbbi harmadik Mezőtúrt, valamint Miskolcot, Hevest és Kiskunhalast legyőzniük. Az első hely a csoportban a döntőt eredményezte lányainknak. A másik csoport győztese, Kazincbarcika csapata várt minket az első helyért folytatott csatában. Tavaly 1-0-ra legyőztek minket a döntőben. Nagyon elszántan és harciasan játszott mindkét csapat. Két egyforma csapat mérkőzésén 0-0-s döntetlen azt jelentette, hogy büntetőpárbajban kellett eldönteni a torna végkimenetelét.

Szerencsénkre higgadtak voltunk. Kapusunk remek védéseinek köszönhetően 5-4-re jobbnak bizonyultunk a büntetőpárbajban, ezzel elhódítottuk a hőn áhított aranyérmet. A lányok kitörő boldogságban, könnyes szemmel ünnepelték a történelmi bajnoki címet.

Egy nagyon fárasztó, de örömökben és élményekben gazdag felejthetetlen napot töltöttünk együtt. Nagyon büszke vagyok minden játékosomra, méltón és sportszerűen képviselték iskolánkat.

Fiúk:

Szaszovszki Kevin, Neikl Benedek, Bakondi Balázs, Kakuk Erik, Antal Bence, Juhász Ákos, Sárkány Milán, Eged Viktor

Lányok:

Vastag Vera, Monori Rebeka, Hajdú Debra, Melisek Laura, Zámbó Rebeka, Laczkovszki Zsófia, Berinkei Alexandra, Fekete Ramóna, Oláh Izabella, Hosták Dorina

HAJRÁ KERI!!!

 

S.F.J

2 3 4 5

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi

FEL