Iskolánkban hagyományteremtő jelleggel került megrendezésre 2018. október 10-én a Mándy100 nevet viselő irodalmi délután. A rendezvényen Mándy Ivánra emlékeztünk, hiszen idén töltené be a 100. életévét.

A kellemes hangúlatú délutánon Oláh Péter mutatta be röviden a Kossuth-díjas író életét, majd ezután Zsenits Izabella A pálma, Oláh Péter Apu közbeszól című novelláját olvasta fel az érdeklődőknek. A novellák között Takács Rozina zongorajátékát hallgathatták a jelenlévők. A felolvasást követően megnézték a tanulók azt a rövid, de tartalmas kiállítást, amelyet a szervezők készítettek. A program zárásaként a vendégeket, a szervezők egy közös beszélgetésre, és süteményfogyasztásra invitálták, így további kötetlen társalgásra is sor kerülhetett, amelyhez ezúton is köszönjük iskolánk cukrász tanulóinak hozzájárulását. A vendégség pontos előkészítését, szervezését Csernák János – iskolánk tanulója – bonyolította le.

 

1

Oláh Péter –aki a 41. Kárpát-medencei középiskolás irodalmi találkozón próza kategóriában bronz minősítést nyert - nyitotta meg az irodalmi délutánt.

 

1

Zsenits Izabella, A pálma olvasása közben.

 

1

Az érdeklődők.

 

1

Takács Rozina Chopin Keringőjét játssza.

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 112 vendég és 0 tag böngészi

FEL